Bruiloften
Elkaar het JA woord geven met een prachtige ondergaande zon en de voeten in het zand, Beach Club Lekker maakt deze droom werkelijkheid! Een reis naar het buitenland is niet meer nodig, u kunt in dezelfde tropische sferen samen met al uw vrienden en familie trouwen op het mooie Zeeuwse strand.

Beach Club Lekker biedt als officiële trouwlocatie alles in één. U kunt hier na de geloften genieten van een heerlijk diner, die geheel naar eigen keus is samen te stellen. Ook voor het feest bent u hier aan het goede adres.

U hoeft zich nergens druk over te maken, wij zorgen ervoor dat deze droomdag in vervulling gaat. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij staan er voor open.

Naast de prachtige locatie en de gezellige sfeer die hangt in Beach Club Lekker, hebben wij ruime parkeergelegenheid en zijn wij rolstoeltoegankelijk.

Al uw wensen zijn bespreekbaar! Kom dus gerust eens langs om de sfeer in u op te nemen en de mogelijkheden door te spreken. Wij doen er alles aan om deze dag nog véél specialer te maken!

Feesten
Bent u binnenkort jarig, organiseert u een babyshower, zoekt u nog een geschikte locatie voor een zakelijke bijeenkomst of een gezellige BBQ? Ook voor deze gelegenheden kunt u bij ons terecht.

Bedrijfsfeestjes
Zoekt u nog een unieke locatie voor een bedrijfsfeestje? Dan bent u bij Beach Club Lekker aan het goede adres.

Er zijn verschillende teambuildingsactiviteiten, zowel op het strand als in de zee die genoeg uitdaging bieden en om samenwerking vragen. Met het uitzicht op Deltapark Neeltje Jans en de omgeving van het strand is dit ook zeker iets om optimaal van te kunnen genieten.

Zakelijke bijeenkomsten
Ook is Beach Club Lekker een ideale locatie voor vergaderingen, conferenties, evenementen, workshops en ga zo maar door. De plek is eenvoudig bereikbaar en heeft een prachtig uitzicht op de Noordzee.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan overal voor open en maken graag een persoonlijke afspraak om uw wensen te bespreken.