In de omgeving van Beach Club Lekker is genoeg te beleven en te doen voor zowel jong als oud. Zo zijn er diverse sportactiviteiten op het strand waar u aan kunt deelnemen. Zo bevindt er zich een kitesurfspot direct voor de deur van Beach Club Lekker! Wie deze uitdaging niet  ziet zitten, kan heerlijk toekijken en relaxen op de beschikbare strandbedden. Van daar uit heeft u een prachtig uitzicht op o.a. Deltapark Neeltje Jans, de Nederlandse Delta Werken en natuurlijk de mooie Noordzee.

Om de omgeving te verkennen of een lekkere wandeling te kunnen maken zijn er verschillende wandel- en fietsroutes aangelegd. Tijdens deze routes kunt u de Zeeuwse natuur optimaal beleven. Bij deze Zeeuwse natuur hoort natuurlijk ook het Veerse Meer dat  is ontstaan door de afdamming van het Veerse Gat in  het kader van de Delta Werken. Dit 22 kilometer lange meer is een zeer aantrekkelijke watersportplaats voor onder andere zeilers, surfers, waterskiërs, sportduikers etc. En dit allemaal op loopafstand van Beach Club Lekker.  Als u terug komt staan wij klaar om u een heerlijk gerecht of drankje te serveren.

Kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen. Zo staat er een speelschip op het strand waar zij veilig kunnen spelen. Ondertussen kunt u toekijken vanaf ons terras onder het genot van een borrel. Niet alleen de kinderen kunnen zich vermaken op het strand ook honden kunnen daar heerlijk uitrazen. Zij zijn aangelijnd toegestaan op ons  terras.

U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeerplaatsen, die zijn er namelijk genoeg! Ook is het strandrestaurant rolstoeltoegankelijk en kunt u zelfs zonder zandkorrels aan de voeten Beach Club Lekker bereiken.